Programe și strategii

Situata intr-o pozitie geografica strategica, capitala tarii, FILIALA ICEMENERG SERVICE, reprezinta continuarea unui proces de crestere si dezvoltare realizat de S.C. ICEMENER S.A., de-a lungul anilor si care a facut ca intreprinderea noastra sa devina o societate nationala capabila sa satisfaca in mod optim exigentele propriei clientele in orice parte a ROMANIEI.

 FILIALA ICEMENERG SERVICE,  a fost constituita si s-a dezvolvat in stransa concordanta cu standardele internationale privind  energia electrica, personalul societatii noastre fiind format si organizat conform exigentelor de productivitate si calitate la nivel international.

 FILIALA ICEMENERG SERVICE , este certificata ISO 9001 SI IQ NET de catre SRAC ROMANIA, Atestat A.N.R.E.

 In cadrul activului din Bucuresti, FILIALA ICEMENERG SERVICE, dispune de  hale  de productie, de birouri si de suprafata libere de depozitare.

 Societatea noastra dispune de asemenea de utilaje si instalatii moderne si complete, gratie carora este capabila sa realizeze structuri electrice complexe, moderne si de dimensiuni importante, precum si utilaj tehnologic de transport: motostivuitoare, electropalane, pod rulant.

 O atentie deosebita s-a acordat organizarii halei de productie, conceputa pentru maximizarea productivitatii, realizabila datorita structurii modulare a ciclului de productie.

 Proiectarea, productia si distributia, FILIALEI ICEMENERG SERVICE,  este axata pe realizarea de echipamente electrice, destinate sistemului energetic. De asemenea societatea noastra vine in sprijinul clientilor mici si mijloci (persoane fizice si juridice), realizand echipamente electrice de seria mica.

De asemenea societatea noastra poate oferii servicii de proiectare de echipamente electrice. FILIALA ICEMENERG SERVICE, poate devenii un furnizor de baza pentru diverse produse cum ar fi:

 

FILIALA ICEMENERG SERVICE, dispune de un birou tehnic dotat (statii CAD, plottere de mari dimensiuni, imprimante), capabil sa faca fata celor mai exigente cerinte in domeniul proiectarii.

 Calitatea proiectarii (consumuri reduse de material, solutii tehnice optime, etc) este garantata de experienta relevanta si indelungata in domeniul proiectarii echipamentelor electrice.

 Dispunand de echipe de montaj proprii, complet utilate, FILIALA ICEMENERG SERVICE, poate executa lucrari compexe in santiere cu propriile produse cat si cu subasamble de la alti furnizori. Societatea noastra asigura servicii de consultanta clientilor sai, pe proiectele date, inca  din faza de proiectare. De asemenea, clientului ii sunt furnizare toate detaliile proiectului in cauza, clientul fiind asistat pe toata durata proiectului.

Prin contract, societatea noastra garanteaza lucrarea executata pe intreaga perioada stipulata in contract, oferind clientilor sai service-ul aferent pe intreaga durata a  garantiei, cat si dupa depasirea termenului de garantie.

Portofoliul nostru de clienti cuprinde :